نشانی شرکت:
تهران - ضلع شرقی اتوبان نواب - قبل از پل کمیل - بازار کالای پزشکی ایران (اقاقیا) - طبقه همکف - واحد ۶۲
شماره پشتیبانی:0215543621509120170473
ایمیل پشتیبانی:tebyarmed@gmail.com
پشتیبانی واتس اپریکاوری یا واحد مراقبت پس از بیهوشی (به انگلیسی: PACU ) مهمترین بخش و قسمت از هر اتاق عمل به شمار می رود که بیمار را پس از عمل جراحی به این بخش منتقل می کنند تا بیهوشی به مرور زمان از بدن او خارج شده و پس از اطمینان از سلامت و هوشیاری بیمار او را به بخش منتقل کنند.
اتاق ریکاوری یعنی چه؟ یا ریکاوری بیمارستان چیست؟ یا بخش ریکاوری بیمارستان یعنی چه؟ این سوالاتی است که بعد از انجام عمل جراحی خودتان یا نزدیکانتان پرسیده اید.اتاق ریکاوری، مکانی امن و مجهز در بیمارستان است که بیماران پس از گذراندن عمل جراحی، تحت مراقبت های ویژه قرار می گیرند.
این اتاق، دروازه ای به سوی سلامتی و گذر از دوران نقاهت پس از عمل محسوب می شود.در این مکان تمام دستگاه ها از بیمار جدا می شوند و تنها مقداری اکسیژن آن هم در صورت نیاز به بیمار داده می شود تا بیهوشی کم کم اثر خود را از دست بدهد و فرد تا حدودی هوشیاری خود را نیز به دست بیاورد.
تجهیزات بیمارستانی ضروری داخل اتاق ریکاوری نقشی حیاتی در حفظ سلامت و ثبات بیمار ایفا می کنند. از جمله این تجهیزات می توان به موارد زیر اشاره کرد:
لازم به ذکر است که در اتاق ریکاوری بیمارستان تاثیر دارو های بیهوشی و یا بی حسی به تدریج کمتر و کمتر شده و بیمار از وضعیت عمل خارج شده و آماده انتقال به بخش می شود. در واقع اتاق ریکاوری یک مکان حد واسط بین اطاق عمل و بخش است که تمام بیماران پس از جراحی در آن قرار داده می شوند.
مدت زمان ریکاوری بعد از عمل جراحی به عوامل مختلفی بستگی دارد، از جمله:
پس بنابر این نمیتوان درباره مدت زمان ماندن در اتاق ریکاوری به طور قطع صحبت کرد اما به طور کلی می توان گفت :
پس از ترخیص از ریکاوری، هنوز باید برای بهبودی کامل به مراقبت در خانه ادامه دهید. این ممکن است شامل استراحت، مصرف دارو، و اجتناب از فعالیتهای سنگین باشد. پزشک شما دستورالعملهای خاصی را به شما میدهد که باید بعد از عمل دنبال کنید.
نحوه قرار گرفتن در کنار مصدوم هنگام ریکاوری باید به گونه ای باشد که بیمار هنگام به دست آوردن هوشیاری دچار افتادگی از تحت نشود، سر بیمار را باید به گونه ای قرار داد که پایین تر از تنه باشد تا تهوع وارد ریه نشود، زمانی که کنار مصدوم قرار می گیرید باید به تنفس بیمار توجه ویژه ای نشان بدهید تا در زمان هوشیاری دچار مشکل نشود زیرا نداشتن تنفس باعث حرکت زیاد بیمار می شود و در نتیجه بیماری از تخت افتاده و دچار شکستگی و آسیب دیدگی خواهد شد.
قرار گرفتن در کنار بیمار در اتاق ریکاوری اهمیت زیادی دارد چون شما باید اندام های بیمار را به صورت مستقیم قرار بدهید و کاری کنید که سر بیمار روبه عقب باشد تا هم تنفس بهتری داشته باشد و هم دچار تهوع نشود.
سعی کنید بیمار را به سمت بازو قرار بدهید و دست خود بیمار را زیر صورتش قرار بدهید. در این حالت تنها کمک به بیمار توجه کردن به تنفس او می باشد، شما باید همواره در زاویه ای قرار بگیرید که بتوانید بر روی بیمار تسلط داشته و از او مراقبت کنید.
خرید تجهیزات پزشکی مناسب برای ریکاوری بیماران بعد از اتاق عمل جراحی در بیمارستان، نقشی کلیدی در تسریع روند بهبودی و آسایش بیمار ایفا میکند. تجهیزاتی مانند تخت بیمارستانی، تشک مواج، تب سنج، دستگاه فشار سنج خون و ... از جمله ملزومات ضروری برای دوران نقاهت هستند.
خرید ترالی بیمارستانی با کیفیت که به برای ساماندهی تجهیزات و لوازم مورد نیاز بیمار در بیمارستان مورد استفاده قرار گیرد از جمله نکات مهم در تامین تجهیزات پزشکی مناسب برای بیماران است. ترالیهای بیمارستانی با قفسهها و طبقات متعدد، امکان دسترسی آسان به لوازم و داروها را فراهم میکنند و جابجایی آنها در منزل را تسهیل میبخشند.
بنابر این انتخاب تجهیزات پزشکی مناسب با توجه به نوع عمل جراحی و شرایط بیمار، از اهمیت بالایی برخوردار است. برای مثال، بیمارانی که عمل جراحی سنگینی را پشت سر گذاشتهاند، به تجهیزاتی مانند ساکشن و دستگاه اکسیژن ساز نیاز خواهند داشت.
خرید تجهیزات پزشکی از فروشگاه آنلاین طبیار مد ، تضمینی برای کیفیت و کارایی تجهیزات خواهد بود. همچنین، میتوانید با مشاوره با متخصصان، تجهیزاتی را متناسب با نیازهای خود تهیه کنید.
ریکاوری یا PACU به مرحلهای اطلاق میشود که بیمار پس از عمل جراحی به اتاقی منتقل میشود تا بیهوشی از بدن او خارج شود و وی به آرامی به حالت هوشیاری بازگردد. این مرحله میان اتاق عمل و بخش بیماری قرار دارد.
نحوه انجام ریکاوری بیماران به این صورت است که بعد از اتمام عمل جراحی، تمام دستگاههای متصل به بیمار جدا میشوند و وی به اتاق ریکاوری منتقل میشود. در اینجا، بیمار به آرامی به هوش میآید و وضعیتش نظارت میشود. درد کمتری با داروهای ضد درد کنترل میشود و اکسیژن در صورت نیاز ارائه میشود. همچنین، به بیمار داروهای ضد تهوع نیز داده میشود.
در هنگام ریکاوری بیماران باید به نکات زیر توجه داشته باشید:
1. توجه به تنفس بیمار تا از تنگی نفس جلوگیری کنید.
2. قرار دادن بیمار در حالتی که از تخت نسبت به تنه پایینتر باشد تا تهوع و استفراغ به ریه نرود.
3. حرکت زیاد بیمار را در ابتدای به هوش آمدن جلوگیری کنید.
4. توجه به تخت بیمار، نوع جراحی، حالت بدن بیمار و دستگاههای مورد نیاز او.
این نکات کمک میکنند تا ریکاوری بیمار به خوبی پیش برود و هیچ مشکلی به وجود نیاید.